Voor uw baby neemt u zelf voeding mee, een luier en eventueel een setje kleding. De rest verzorgen wij.

Voor baby’s van 0 tot 6 maanden hebben wij een ‘neckfloat’ en voor baby’s van 6 tot 12 maanden hebben wij een ‘buikfloat’. Is je baby 6 maanden oud dan bekijken we in de spa welke drijfring het meest geschikt is voor je kleintje. Prematuur geboren baby’s of baby’s die wat kleiner zijn dan gemiddeld kunnen wat water langer door middel van de ‘neckfloat’ drijven. Soms wel tot 8 maanden.

Ja, onze drijfringen voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht foam en zijn BPA-vrij.

Omdat het voor de baby’s erg intensief is, is de beste tijd na voldoende slaaprust en een gevuld buikje.

U kunt de baby voeden bij ons wanneer u dat wilt. Het wordt niet aangeraden om met een hongerige baby te komen floaten. U mag maximaal 20 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig zijn zodat uw baby kan wennen aan de omgeving en eventueel nog gevoed kan worden. In de spa is een flessenwarmer en een waterkoker aanwezig.

Per baby mogen er 2 volwassenen mee. We willen een ontspannen en rustige omgeving aan onze baby’s bieden. Wilt u meer personen of kinderen meenemen dan vragen wij u om dit vooraf door te geven.

U mag tijdens de sessie uiteraard foto’s of filmpjes maken van uw eigen baby.

Een baby mag na het vaccineren de eerste 48 uur niet deelnemen aan een sessie. Dit geldt ook bij hoge koorts, opgezwollen lymfeklieren of acute infecties.

Tijdens de Shantala babymassage masseert u zelf uw baby. Dit gebeurt onder begeleiding van een gecertificeerd medewerkster babymassage. De massage is erg makkelijk te volgen, zelfs als u nog geen ervaring hebt.